I made this widget at MyFlashFetish.com.

29 Oktober, 2010

Perhatian kepada Peserta Peraduan Teka Bola ..

Oleh kerana kesibukan balik bercuti, aku tak sempat nak update pasal Peraduan ni yang dah tutup semalam.. Setakat ini, tiada lagi yang meneka dengan tepat atau paling hampir.. Oleh sebab itu, aku rasa nak buka balik Peraduan ini supaya lebih senang dan adil untuk pilih pemenang..

Syarat-Syarat Tambahan:

1) Korang boleh buat 3 Tekaan dalam satu entri..
Nak bagi peluang korang dapatkan jawapan tepat..

2) Tarikh Tutup : 5 November 2010 (DEEPAVALI)


Peraduan Teka Bola ! !

Dimanakah kedudukan bola??
Senang jer kan...

Nak join??

8 ulasan:

d_LA berkata...

kalo edit jer entry aritu aci tak?

http://nasi-kerabu.blogspot.com/2010/10/peraduan-teka-bola.html

SYaMiLa berkata...

nak kena edit balik n submit entry kt sini atau nk kena buat entry baru?

zaikulim berkata...

ok dah buat teka lain

http://zaiikulim.blogspot.com/2010/10/peraduan-teka-bola.html

Aimaduddin berkata...

Edit je yg lama...

~cik Non~ berkata...

da join..sile tengok nanti

http://peachippo.blogspot.com/2010/10/peraduan-teka-bola-dilanjutkan.html

Aimaduddin berkata...

Tq..

haszuraidah ishak berkata...

oret..sudah diteka 3 tempat..hihihi

http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/10/mari-meneka.html

thanks..

Aimaduddin berkata...

yEEEAAAHHH...